Coaching in business

Zakelijk groeien door persoonlijke groei

Riel Life is er voor

(Startende) ondernemers die:

Bedrijven die:

Professionals die:

Vitale en gelukkige werknemers zijn de beste werknemers

Investeren in het zelfinzicht, de mindset en vitaliteit van werknemers draagt enorm bij aan het succes van de hele organisatie. Werknemers staan in hun kracht, zijn enthousiast en flexibel inzetbaar. Riel Life denkt graag met je mee hoe we samen je mensen naar een next level kunnen helpen. Afhankelijk van de situatie en wensen van jou en je organisatie maken we een aanpak op maat.

De realiteit in cijfers

Thema's

Wat Riel Life voor jouw organisatie kan doen

Coaching

Persoonlijke begeleiding met 100% focus en aandacht. Riel Life is gecertificeerd DISC trainer. Ik zet dit instrument onder meer in om snel tot de kern te komen en handvatten te geven voor groei.  Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van het vraagstuk en bepalen we samen.

Mindful wandelen

Het perfecte teamuitje tussen de bedrijven door

Mindful wandelen is een combinatie van bewegen, aandacht en adem. Zo kom je in beweging, breng je je volle hoofd tot rust en leg je op een andere manier contact met je collega’s. 

Tijdens het wandelen krijg je leuke oefeningen die je vervolgens ook gemakkelijk kunt toepassen in je dagelijkse leven. Voor meer energie, focus en minder stress. Mindful wandelen kan worden ingezet als eenmalige workshop, of als een cursus van 5 weken waarbij elke week een ander thema centraal staat.

Workshop op maat

Maatwerk in en voor jouw bedrijf. Aan de slag met mindset, zelfkennis, stressmanagement, mindful werken en de kracht van ademhaling. Riel Life heeft vele mogelijkheden om jouw mensen tips en tools mee te geven die ze op elk vlak in hun leven kunnen toepassen.

Neem contact op om alle mogelijkheden en jouw wensen te bespreken. Samen creëren we een workshop om het geluk en de vitaliteit van jouw mensen een boost te geven.

Beoordelingen

Dit is wat klanten zeggen

Wil jij samen naar meer succes?