Hi, mijn naam is

Wendy van Riel

De sleutel voor een bewust, gezond en gelukkig leven ligt in jezelf

Jarenlang leefde ik vanuit mijn hoofd: ik paste me aan naar de behoeften en verwachtingen van anderen. Ik zat uiteindelijk gevangen in een leven dat niet meer bij mij paste. Ik was mezelf kwijtgeraakt, was ongelukkig en opgebrand. Nu sta ik krachtiger en bewuster in het leven. Ik ervaar innerlijke rust, voel me energiek en vind het leven een stuk leuker nu het zoveel meer betekenis heeft. Dat gun ik jou ook! En daarom is er Riel Life.

Coaching met ziel en zakelijkheid

Mijn begeleiding is een combinatie van mijn ruime ervaring als accountant, mijn opleidingen en mijn empathisch vermogen. In mijn coaching stem ik mij af op wat jij nodig hebt; ik zie jou. Ik spiegel je, luister zonder oordeel en met een open mind. Mijn helikopterview en analytisch inzicht zet ik in om verbanden te leggen en tot de kern te komen: waar gaat het echt om? Ik breng rust en warmte mee om je een vertrouwde basis te geven en je op je gemak te laten voelen. Daarbij werk ik met zowel mijn hoofd als mijn hart, gebruik ik mijn kennis én intuïtie en speelt denken een even grote rol als voelen. En het liefst werk ik met een gezonde dosis positiviteit en humor.

Kies je voor een samenwerking met mij, dan kies je onder meer voor:

Is je interesse gewekt en wil je meer van mij weten of over mijn dienstverlening? Neem hier een kijkje. Connect met me op LinkedIn of Insta of stuur me een mail.

Ik zat gevangen in een leven dat niet meer bij mij paste

Hoe het begon

Riel Life is ontstaan door wat ik zelf heb meegemaakt. Ruim 23 jaar werkte ik als accountant. Ik was succesvol, had de zaken goed voor elkaar en had alles wat een mens zich kon wensen. En toch was ik niet gelukkig.
Naar mate de tijd verstreek voelde ik me steeds matter worden, alsof het vuurtje binnenin langzaam doofde. Ik leefde vanuit mijn hoofd en paste me steeds maar aan aan de behoeften en verwachtingen van anderen. In mijn werk als accountant kon ik deze ‘kwaliteit’ succesvol inzetten, maar tegelijkertijd raakte ik mezelf hierdoor volledig kwijt. Ik zat gevangen in een leven dat niet meer bij mij paste.

De buitenwereld bepaalde hoe ik leefde en ik liep vast in mijn hoogsensitiviteit. Uiteindelijk stroomde ik volledig leeg: ik ging over mijn natuurlijke grenzen, kreeg steeds meer klachten, negeerde signalen van mijn lichaam, raakte overspannen en stond met één been in een burn-out.

Het keerpunt

Tot ik me na een paniekaanval realiseerde dat er NU echt iets moest veranderen. Met behulp van zelfontwikkeling heb ik verschillende thema’s aangepakt en opnieuw kennisgemaakt met mij. Zo heb ik het contact met mezelf hersteld. Door durven stil te staan en te voelen leerde ik om weer naar mezelf te luisteren. Ik ging aanvoelen of het klopt wat ik doe, wat belangrijk voor me is en wat mijn talenten en verlangens zijn. Maar ook om te beseffen waar mijn grenzen liggen en te weten wat ik kan doen om tot mezelf te komen, tot rust te komen of me juist energieker te voelen.

Nieuwe koers

Nu sta ik zoveel krachtiger en bewuster in het leven. Met beide benen op de grond, maar in verbinding met mijn persoonlijk kompas. Ik ervaar innerlijke rust, voel me energiek en heb plezier in het leven. Het leven heeft nu zoveel meer betekenis. En dat gun ik iedereen. Dit motiveert mij om mijn levenslessen door te geven aan wie deze ook nodig heeft. Riel Life vormt zo de brug tussen mijn ‘oude’ en mijn ‘nieuwe’ wereld: ik help anderen naar een vitaler leven vanuit hun innerlijke kracht.

Direct contact?

Dat kan! Neem direct contact op om te kijken wat ik voor jou of jouw bedrijf kan doen.