Coaching voor jou

100% focus en alle aandacht voor jou

Van overleven naar volop leven

Voluit leven betekent de energie in jezelf weer laten stromen. Alles zit al in je om succesvol te zijn, alleen zijn we soms het contact daarmee verloren. Wil jij ook voluit JA tegen jezelf en JA tegen het leven zeggen? Riel Life helpt jou stap voor stap (terug) in je kracht.

You are your only limit

Herkenbaar voor jou?

Wat betekent het voor jou als je:

Zeg ja tegen het leven!

Samen doorbreken we de blokkades die in de weg staan om jouw mooiste leven te leven. De sleutel ligt in jezelf. Riel Life helpt je het contact met jezelf te herstellen, je zelfinzicht te vergroten, je mindset te trainen en je veerkracht te versterken, zodat je stress beter kunt managen. Zo maak je de stap naar een gezond, gelukkig en betekenisvol leven: het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Thema's

Wat heb jij nodig om de volgende stap te zetten?

DISC gedragsanalyse

Inzicht in kwaliteiten en ruimte voor ontwikkeling

Een tool voor iedereen die zichzelf (en anderen) beter wil leren kennen. Een DISC gedragsanalyse brengt je gedrags- en communicatievoorkeuren in beeld. Het helpt je om (beter) te begrijpen wat jou motiveert, waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe het komt dat je op een bepaalde manier reageert, doet en handelt.

In 2 stappen meer duidelijkheid:

Je ontvangt een rapport, inclusief een plan van aanpak om direct aan de slag te gaan.

Eenmalig € 247,- incl. BTW

Inspiratiesessie

In een persoonlijke sessie van 1,5 uur gaan we in op een vraag die jij jezelf stelt. Face-to-face of samen op pad in de natuur. Jij bepaalt het doel, het thema of de vraag.

Een moment voor jezelf en inzichten waarmee je weer op weg kunt.

Coachtraject op maat

Het soort sessies en hoeveel er nodig zijn bepalen we samen aan de hand van jouw vraagstuk en wat je nodig hebt.

Per uur: € 79,- incl. BTW (excl. eventuele instrumentkosten DISC) *

Coachtraject 3 maanden

Een compleet programma voor jou.

Eenmalig € 679,- incl. BTW (excl. eventuele instrumentkosten DISC)
Extra sessies mogelijk á € 79,- p/u incl. BTW *

* Voor bedrijven hanteert Riel Life een tarief van € 125,- p/u excl. BTW

Zo werkt Riel Life

Tijdens de sessie van Riel Life werken we aan jou door middel van reflecterende gesprekken, oefeningen en beweging. Tussen de verschillende sessies krijg je opdrachten mee om zelf thuis (of op het werk) mee aan de slag te gaan. Als het even kan ruilen we de sofa in voor sneakers en gaan we naar buiten. Tijdens een wandeling kom je zowel fysiek als mentaal in beweging, wat het makkelijker maakt los te komen van je hoofd en vaste denkpatronen. Door te wandelen ontstaat er ruimte voor overzicht in je gedachten, voor een heldere blik, creatieve ideeën en oplossingen.

Bij Riel Life wordt de persoon als geheel benaderd: fysiek, mentaal en emotioneel. We werken tijdens de sessies dan ook aan en met al deze elementen. Alle coaching en trainingen zijn gericht op het herstel van de verbinding met jezelf: tussen je hoofd (ratio) en je lichaam (gevoel en intuïtie), waarmee we zelfinzicht en veerkracht vergroten.

Zo ziet een coachtraject eruit

Ieder persoon is uniek en daarom is elk traject dat ook. Bij Riel Life starten we altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Naar aanleiding van dit gesprek maken we een plan van aanpak waarin de te nemen stappen aan bod komen. Een DISC gedragsanalyse kan hier onderdeel van zijn, als vertrekpunt in het coachtraject. Dit is een instrument om snel tot de kern te komen en handvatten te geven voor groei en ontwikkeling.

Wil jij voluit JA tegen jezelf en JA tegen het leven zeggen?

Praktische informatie

Je bent van harte welkom op het bezoekadres van Riel Life in Breda. Andere locaties zijn bespreekbaar, tegen vergoeding van reiskosten.

Een bezoek op locatie bij jouw bedrijf is bespreekbaar, indien daar een geschikte ruimte voor is en tegen vergoeding van reiskosten.

Coaching in de buitenlucht vindt plaats in de natuur in regio Breda, Etten-Leur, Zundert.

Afhankelijk van de vraag en locatie (binnen of buiten) duurt een coachsessie 60 tot 90 minuten.

Beoordelingen

Dit is wat klanten zeggen