Mindful bewegen

Loop jezelf in balans

Kom in beweging en ont-moet jezelf

Bewust bewegen is een combinatie van wandelen, aandacht en adem. Inspanning en ontspanning. Het vermindert het stressniveau en stap voor stap ervaar je meer rust, helderheid, energie en plezier in het leven. Je voelt je fysiek en mentaal fitter.

Riel Life combineert wandelen met mindfulness, de kracht van een gezonde ademhaling en eenvoudige staande oefeningen uit de yoga, Tai Chi en Qigong. Je ontvangt tools om het denken tot rust te brengen zodat er meer ruimte ontstaat voor de ervaring. Je verbetert hiermee de verbinding met jezelf en dat wat voor jou belangrijk is. In het dagelijkse leven helpt dit beter om te gaan met drukte, onrust en veranderingen en meer van het leven te genieten. Tevens leer je hoe een gezonde ademhaling leidt tot meer energie.

Workshops en cursussen van Riel Life

Riel Life maakt onder andere gebruik van technieken uit de Mindful Run methode. Op de website van Mindful Run Nederland lees je meer over deze methode.

Mindful wandelen cursus

Tijdens een 5-weekse cursus leer je hoe je de technieken van bewust wandelen toepast. Wie zich na de basiscursus verder wil verdiepen, kan deelnemen aan de vervolgcursus. Elke wandeling staat een ander thema centraal.

Mindful wandelen voor bedrijven

Een werkdag bestaat meestal uit de hele dag binnen zitten en uren maken achter je computer. Vaak kom je niet verder dan het koffieapparaat en de parkeerplaats. Je hoofd maakt overuren: je verricht veel denkwerk en neemt nauwelijks de tijd voor een pauze. Ongemerkt negeer je de signalen van je lichaam die aangeven dat het tijd is voor een korte break. Meld je dan samen met je collega’s aan voor een mindful walk. Live of online.

Workshop op maat

Maatwerk in en voor jouw bedrijf. Aan de slag met mindset, zelfkennis, stressmanagement, mindful werken en de kracht van ademhaling. Riel Life heeft vele mogelijkheden om jouw mensen tips en tools mee te geven die ze op elk vlak in hun leven kunnen toepassen.

Neem contact op om alle mogelijkheden en jouw wensen te bespreken. Samen creëren we een workshop om het geluk en de vitaliteit van jouw mensen een boost te geven.

Welke stap zet jij om in beweging te komen?

Beoordelingen

Dit is wat klanten zeggen